menu

Veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen

Draagt u op maat gemaakte zolen, dan is het verstandig deze zoveel mogelijk te dragen. Doet u dit niet dan kunnen uw klachten terugkomen of verergeren.

Heeft u een beroep waarbij u verplicht veiligheidsschoenen dient te dragen, dan kunt u niet zomaar uw op maat gemaakte zolen in deze veiligheidsschoenen leggen.

Uw veiligheidsschoen heeft een veiligheidscertificaat; EN ISO 20345:2011 of EN ISO 20347:2011. Legt u uw op maat gemaakte zool in de werkschoen, dan vervalt dit certrificaat en kunt u aansprakelijk gesteld worden bij een ongeval op de werkvloer.

Bij Footfixx kunnen wij op maat gemaakte steunzolen produceren voor in de werkschoen. Omdat wij strikte productie richtlijnen volgen, blijft het bovenstaande certificaat behouden.

De gecertificeerde op maat gemaakte zool is gebonden aan de werkschoen, dit wil zeggen: als u op een ander merk of type veiligheidsschoen overstapt, laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten, dan kunnen wij de op maat gemaakte zool aanpassen zodat de certificering behouden blijft voor de nieuwe schoen (mits dit merk in de bijlage staat).

Helaas kunnen wij nog niet voor elk merk veiligheidsschoen gecertificeerde zolen produceren. Wij kunnen nu voor meer dan 45 merken deze gecertificeerde zolen produceren. Kijk even in de bijlage of jouw merk veiligheidsschoen hiertussen staat.

Klik hier voor de bijlage

Ook kunt u vrijblijvend een afspraak maken met éen van onze specialisten, neem dan even uw veiligheidsschoen mee, zodat er beoordeeld kan worden of de schoen geschikt is voor een gecertificeerde zool.

Staat uw merk veiligheidsschoen niet in de bijlage, dan kunt u altijd een kijkje nemen op onderstaande link.

https://workplanet.nl/werkschoenen