Image

Behandelingen

Taping

Image

Alles op een rijtje

Waarom een behandeling met taping? 

  • Verkeerde bewegingen van de voet zijn minder goed mogelijk
  • Spieren worden ontlast op specifieke plaatsen in de voeten of benen
  • Pezen worden ontlast op specifieke plaatsen in de voeten of benen
  • Tijdelijk verlichtende oplossing tot dat de steunzolen klaar zijn
Image
Image

Jouw klachten
zijn onze zorg

Laat ons weten wat het probleem is. Wij kijken graag samen naar een geschikt behandelplan. Neem vrijblijvend contact met ons op of maak gemakkelijk een afspraak.

Neem contact op
Image

Taping 

Wanneer wordt taping toegepast?

Een podotherapeut kan kiezen voor het gebruik van taping om bijvoorbeeld een verkeerde beweging minder goed mogelijk te maken. Daarnaast wordt het gebruikt om spieren en/of pezen te ontlasten op specifieke plaatsen in de voeten of benen. De tape wordt op een speciale manier aangebracht op de huid. Soms wordt de tape strak om een gewricht of groot gedeelte van de voet aangebracht. Dit is altijd verschillend en hangt af van het probleem, de klacht of de persoon. Taping is geschikt als behandeling bij verschillende klachten en zorgt voor pijnvermindering en ervaring van meer bewegingsvrijheid. Wil je meer weten over taping of heb je vragen? Laat het ons vooral weten.

Vragen?

We beantwoorden
ze natuurlijk graag.

Loop je ergens tegenaan? Heb je een vraag? Benieuwd naar meer informatie over een bepaalde behandeling? Of weten welke behandeling geschikt is? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.