Image

Sportzolen

Sport op de juiste manier
met behulp van sportzolen

Image

Alles op een rijtje

Waarom sportzolen gebruiken? 

  • Ondersteuning voor spieren
  • Ondersteuning voor gewrichten
  • Ondersteuning voor pezen
  • Ondersteuning voor zenuwen
  • Maken de kans op een blessure kleiner
  • Dragen bij aan herstel van een blessure
Image
Image

Jouw klachten
zijn onze zorg

Laat ons weten wat het probleem is. Wij kijken graag samen naar een geschikt behandelplan. Neem vrijblijvend contact met ons op of maak gemakkelijk een afspraak.

Neem contact op
Image

Sportzolen

Wat is het verschil tussen een sportzool en een steunzool?

Een normale steunzool is gemaakt van een ander materiaal en afwijkend in gewicht ten opzichte van een sportzool. Tijdens het sporten gebruik je je voeten op een andere manier en worden deze ook anders belast. Daarom wordt er tijdens het aanmeten van sportzolen rekening gehouden met diverse factoren zoals: welke sport wordt er beoefend, welke schoenen worden er gedragen, wat is de stand van de voeten en welke klachten zijn er? Een hardloper heeft andere sportzolen nodig dan iemand die hockey beoefent. Voor welke sport zoek jij sportzolen?

Image
Image

Sportzolen laten aanmeten bij Footfixx

Wanneer we bij Footfixx sportzolen voor je aanmeten, beginnen we met een intakegesprek waarin we het probleem zo goed mogelijk in kaart brengen. We stellen verschillende vragen over de klachten en sport. Wanneer nodig wordt er een drukmeting en een loopanalyse uitgevoerd. Op basis van de uitkomsten van het onderzoek besluiten we of er sportzolen worden aangemeten.

Vragen?

We beantwoorden
ze natuurlijk graag.

Loop je ergens tegenaan? Heb je een vraag? Benieuwd naar meer informatie over een bepaalde behandeling? Of weten welke behandeling geschikt is? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.