Image

Pedicure

Laat je voeten regelmatig verzorgen
om problemen aan te pakken en
ergere klachten te voorkomen.

Image

Alles op een rijtje

Met algehele voetverzorging pakt Footfixx de volgende problemen aan. 

  • Likdoorns
  • Kloven
  • Overtollig eelt
  • Ingegroeide nagels
  • Schimmelnagels
  • Moeilijk te knippen nagels
  • Wratten
Image
Image

Jouw klachten
zijn onze zorg

Laat ons weten wat het probleem is. Wij kijken graag samen naar een geschikt behandelplan. Neem vrijblijvend contact met ons op of maak gemakkelijk een afspraak.

Neem contact op
Image

Pedicure

Voetverzorging zorgt ervoor dat je fijner loopt.

Voeten zijn een essentieel onderdeel van het lichaam. Zij zorgen er immers voor dat wij ons kunnen voortbewegen en brengen ons overal naartoe. Goede voetverzorging is daarom erg belangrijk. Met een pedicure behandeling bij Footfixx kunnen voetproblemen worden verholpen of juist voorkomen worden. Iedereen kan last krijgen van eelt, likdoorns, kloven, blaren, schimmelnagels of ingegroeide nagels. Laat daarom regelmatig jouw voeten op de juiste manier behandelen.

Wij stellen het op prijs als voor de behandeling voeten worden gewassen (graag niet weken) en eventuele nagellak wordt verwijderd. Gebruik van tevoren ook geen poeder of crème.

Image
Image

Oorzaken van voetproblemen

De stand van jouw voeten of de schoenen die je draagt kunnen de oorzaak zijn van voetproblemen. Sommige mensen hebben risicovoeten. Denk aan mensen met diabetes mellitus, reumatische-, vaat-, neurologische- of dermatologische aandoeningen. Ook sporters of personen die tijdens hun werk hun voeten extra belasten, lopen een groter risico op voetproblemen. Met de algehele voetverzorging kunnen problemen aangepakt worden.

Zorgprofiel diabetespatiënten

Voor diabetespatiënten kan door de podotherapeut van Footfixx een zorgprofiel worden vastgesteld, waarna er mogelijk naar een medisch pedicure wordt verwezen. Deze zorg valt deels binnen de basisverzekering.

Samenwerking met praktijkondersteuners, diabetesverpleegkundigen of medisch pedicure

De podotherapeut van Footfixx bekijkt en beoordeelt de voeten. Hierbij wordt gekeken naar eelt of drukplekken en het ontstaan van wrijving. Hierna kan een passend behandelplan opgesteld worden. Dit kan door middel van zelfzorg, schoenadvies, steunzolen of een pedicurebehandeling. Tijdens dit traject wordt nauw samengewerkt met praktijkondersteuners, diabetesverpleegkundigen of medisch pedicure.

Vragen?

We beantwoorden
ze natuurlijk graag.

Loop je ergens tegenaan? Heb je een vraag? Benieuwd naar meer informatie over een bepaalde behandeling? Of weten welke behandeling geschikt is? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.