Image

Over ons

Ontmoet het team van
Footfixx

Team van Footfixx


Ruim 25 jaar geleden begon Angelique van der Hoogt als fysiotherapeute en registerpodologe haar praktijk Footfixx. Zij volgde diverse specialistische opleidingen in het vakgebied: registerpodologie a & b, fysiotherapie en pedicure. Al vele jaren heeft zij ervaring en deskundigheid opgebouwd en al vele mensen zoals sporters, ouderen, jongeren en kinderen begeleid geadviseerd en behandeld bij hun voet- en houdingsproblemen. Voorheen was de praktijk gevestigd aan het Utrechtse Jaagpad. Sinds het voorjaar van 2012 is de praktijk Footfixx aan de Amphoraweg in Leiden open. In 2022 is er een locatie aan de Vrijheidslaan in Leiden bijgekomen.

Sinds 2018 is Angelique niet meer de enige eigenaar van Footfixx. Djurny van der Hoogt is haar in de praktijk komen versterken. Al een aantal jaren heeft Djurny ervaring met het vervaardigen van steunzolen. Daarnaast is Djurny in 2018 ook afgestudeerd als podotherapeut en sindsdien een bekwaam behandelaar bij Footfixx. Djurny heeft als podotherapeut de zorg voor alle diabetes gerelateerde klachten, stelt zorgprofielen vast en is gespecialiseerd in het vervaardigen van de steunzolen. 

Angelique en Djurny pakken graag jouw voetklachten aan

Veel mensen ervaren voetklachten. Deze klachten kunnen de mobiliteit en het dagelijks functioneren beïnvloeden. Blijf niet doorlopen met voetklachten. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Met de juiste behandeling verhelpen, beperken en/of voorkomen we verdere schade. Onze specialisten Angelique en Djurny staan voor je klaar en kijken naar een passende behandeling.

Vragen?

We beantwoorden
ze natuurlijk graag.

Loop je ergens tegenaan? Heb je een vraag? Benieuwd naar meer informatie over een bepaalde behandeling? Of weten welke behandeling geschikt is? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.