Image
Nachtspalk

Corrigeert en makkelijk
in gebruik

Image

Alles op een rijtje

Waarom een nachtspalk gebruiken?

  • Hallux valgus conservatief
  • Hallux valgus postoperatief
  • Mobiliteit behouden
  • Pijn verminderen
Image
Image

Jouw klachten
zijn onze zorg

Laat ons weten wat het probleem is. Wij kijken graag samen naar een geschikt behandelplan. Neem vrijblijvend contact met ons op of maak gemakkelijk een afspraak.

Neem contact op
Image

Nachtspalk

Voor het corrigeren van de standsafwijking van de de grote teen

Een nachtspalk kan een uitkomst bieden wanneer er een standsafwijking is van de grote teen. De nachtspalk mag, zoals de naam al zegt, alleen in de nacht gedragen worden. De spalk zorgt ervoor dat de teen wordt gecorrigeerd tijdens het slapen. Het is wel belangrijk dat de teen nog flexibel is. Als de teen al te stijf aanvoelt of geen zijwaartse beweging meer kan maken, dan kijken we bij Footfixx wat voor ander alternatief er mogelijk is. Let op, met een nachtspalk mag niet gelopen worden.
Image
Image

Toepassingen, maten en meer over de nachtspalk

De nachtspalk is te gebruiken bij hallux valgus, zowel conservatief als postoperatief. De nachtspalk is in verschillende maten (1 t/m 3) verkrijgbaar. Als je de nachtspalk gebruikt, is het belangrijk om het frame regelmatig schoon te maken met een vochtige doek. De voering van de nachtspalk en de bandjes kun je het beste met de hand wassen in water met een mild wasmiddel. Spoel dit vervolgens goed uit. Laat alles op een natuurlijke manier drogen. Je mag het niet bleken, strijken of in de droger stoppen.

Bestel een nachtspalk bij Footfixx
Een nachtspalk bestellen? Dat kan bij Footfixx. Je hebt keuze uit drie maten:

• Maat 1 (small): geschikt voor schoenmaat 34 t/m 36
• Maat 2 (medium): geschikt voor schoenmaat 37 t/m 40
• Maat 3 (large): geschikt voor schoenmaat 41 t/m 46

De kosten voor een nachtspalk zijn €25,50 per stuk.

Bestel de nachtspalk eenvoudig door jouw gegevens in te vullen via het contactformulier en in het berichtvak je geboortedatum en de gewenste maat van de nachtspalk aan te geven.

De nachtspalk ligt een week na de geplaatste bestelling klaar bij ons in de praktijk aan de Amphoraweg 7B.

Vragen?

We beantwoorden
ze natuurlijk graag.

Loop je ergens tegenaan? Heb je een vraag? Benieuwd naar meer informatie over een bepaalde behandeling? Of weten welke behandeling geschikt is? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.