Image

Medisch pedicure 

Medisch pedicure
bij Footfixx

Image

Medisch pedicure

Wat is een medisch pedicure? 

Een medisch pedicure is bevoegd om de diabetische risicovoeten te behandelen. De medisch pedicure heeft de beschikking over speciale technieken zoals nagelbeugels, nagelreparatie en anti-druktechnieken. Door de medische achtergrond en vervolgcursussen die een medisch pedicure heeft gevolgd zijn ze specialist in behandelen van voeten met een verhoogd risico op complicaties.
Image
Image

Jouw klachten
zijn onze zorg

Laat ons weten wat het probleem is. Wij kijken graag samen naar een geschikt behandelplan. Neem vrijblijvend contact met ons op of maak gemakkelijk een afspraak.

Neem contact op
Image
Image

Samenwerking met medisch pedicures 

Omdat de zorg op basis van richtlijnen wordt vastgesteld, kun je niet zo maar naar elke pedicure voor een behandeling. Footfixx heeft een samenwerking met twee medisch pedicure, waarnaar doorverwezen kan worden:

  • Francisca Dongelmans – Vrijheidslaan 67 in Leiden
  • Lygia Ligeon – Morsstraat 56 in Leiden

Er moet altijd eerst een zorgprofiel worden vastgesteld door de podotherapeut van Footfixx voordat er zorg geleverd kan worden door de medisch pedicures.

Vragen?

We beantwoorden
ze natuurlijk graag.

Loop je ergens tegenaan? Heb je een vraag? Benieuwd naar meer informatie over een bepaalde behandeling? Of weten welke behandeling geschikt is? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.