Image

Behandelingen

Manuele therapie
voor de voet

Image

Manuele therapie

Over manuele therapie

Blokkades kunnen in één of meer gebieden in de voet bijdragen aan het niet goed functioneren van de voet. Dit kan een negatief effect op het looppatroon veroorzaken. Een afwijkende stand van de voet kan met manuele therapie worden verholpen. Verschillende blokkades in gewrichten van de voet en/of onderbeen worden met manuele therapie gemanipuleerd en ‘los gemaakt’.
Image
Image

De behandeling 

Bij Footfixx zien we regelmatig mensen die gewrichten niet goed meer kunnen bewegen. Om blokkades op te heffen, kan manuele therapie een oplossing bieden. Door met een snelle, korte beweging het vastzittende gewricht ‘los te maken’ kan de afwijkende stand worden opgeheven. De normale bewegingen in de verschillende gewrichten kan hiermee terugkomen en spieren, pezen en banden komen weer tot rust. De manuele therapie is meestal ter ondersteuning van een andere podotherapeutische therapie.

Vragen?

We beantwoorden
ze natuurlijk graag.

Loop je ergens tegenaan? Heb je een vraag? Benieuwd naar meer informatie over een bepaalde behandeling? Of weten welke behandeling geschikt is? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.