Image

Steunzolen voor werk- en veiligheidsschoenen

Loop ook tijdens het werken veilig, gezond en prettig met op maat gemaakte steunzolen

Image

Alles op een rijtje

Gecertificeerde steunzolen voor werk- en veiligheidsschoenen bieden een uitkomst

  • Voorvoetklachten
  • Hielklachten
  • Vermoeide voeten
  • Tijdens staand/lopend werk
  • Certificering voor de schoen blijft behouden
Image
Image

Jouw klachten
zijn onze zorg

Laat ons weten wat het probleem is. Wij kijken graag samen naar een geschikt behandelplan. Neem vrijblijvend contact met ons op of maak gemakkelijk een afspraak.

Neem contact op
Image

Maatwerk

Bij Footfixx maken wij op maat gemaakt steunzolen voor gecertificeerde werkschoenen.

Draag je op maat gemaakte zolen, dan is het verstandig om deze zo veel mogelijk te dragen. Ook tijdens het werk. Doe je dit niet dan kunnen klachten terugkomen of zelfs verergeren. Beoefen je een beroep waarbij het verplicht is om veiligheidsschoenen te dragen of draag je speciale werkschoenen? Dan is het aan te raden om ook voor deze schoenen aparte steunzolen te laten maken. Bij veiligheidsschoenen kun je niet zomaar op maat gemaakte zolen in de schoenen leggen. Deze moeten gecertificeerd worden in verband met de verzekering bij een eventueel bedrijfsongeval. Elke veiligheidsschoen heeft zijn eigen gecertificeerde steunzool. De richtlijnen voor veiligheidsschoenen zijn gebundeld in de EN ISO 20345. Wanneer er een op maat gemaakte zool in de veiligheidsschoen wordt gelegd vervalt dit certificaat. Daarom is het belangrijk om op maat gemaakte steunzolen speciaal voor in de veiligheidsschoenen te laten produceren. Bij Footfixx volgen wij strikte richtlijnen voor de productie. Hierdoor behouden veiligheidsschoenen met op maat gemaakte steunzolen het veiligheidscertificaat.

Vragen?

We beantwoorden
ze natuurlijk graag.

Loop je ergens tegenaan? Heb je een vraag? Benieuwd naar meer informatie over een bepaalde behandeling? Of weten welke behandeling geschikt is? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.