Image

Cryotherapie

Footfixx verwijdert snel, effectief en
vrijwel pijnloos wratten

Image

Alles op een rijtje

Cryotherapie is een uitkomst. Waarom?

  • Werkt snel en effectief
  • Vrijwel pijnloos
  • Direct inzetbaar
  • Op de millimeter nauwkeurig
  • Beschadigt geen omliggend weefsel
  • Innovatief product
Image
Image

Jouw klachten
zijn onze zorg

Laat ons weten wat het probleem is. Wij kijken graag samen naar een geschikt behandelplan. Neem vrijblijvend contact met ons op of maak gemakkelijk een afspraak.

Neem contact op
Image

Wat is cryotherapie? 

De nieuwste technologie om snel, effectief en vrijwel pijnloos een wrat te verwijderen.

Cryo betekent bevriezen. Met Cryotherapie bevriezen we de wrat. Door middel van direct inzetbare vrieskracht met de cryopen. De cryopen is een zeer innovatief product. Het lijkt op een pen en het sprayt een fijne, nauwkeurige straal vloeibare stikstof onder hoge druk (55 bar) op de wrat. De vloeibare stikstof bevriest de cellen in de wrat direct. Het ‘wratvirus’ in de wrat wordt op deze manier direct vernietigd. Tijdens het bevriezen zijn er kleine koude prikjes voelbaar. Na twee tot drie dagen is er een verkleuring van de wrat te zien en na 10 tot 14 dagen laat de wrat los. Het herstellen van de huid, zonder littekens, duurt drie tot zes weken.
Image
Image

Laat wratten behandelen bij de pedicure

Voetwratten zijn zeer besmettelijk. Wanneer een wrat pijn of hinder geeft, raden we een behandeling aan bij de pedicure. Door cryotherapie wordt de wrat nauwkeurig behandeld zonder pijn. Dat is vooral voor kinderen een groot voordeel.

Vragen?

We beantwoorden
ze natuurlijk graag.

Loop je ergens tegenaan? Heb je een vraag? Benieuwd naar meer informatie over een bepaalde behandeling? Of weten welke behandeling geschikt is? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.